verkoopt deze site echte ugg australia?

45 comments

algemeen | by — 06/10/2010

Tags: , ,

ugg australia fall 2010-2011 (http://www.uggs.nl)

AMSTERDAM – We kunnen er niet omheen. Heel veel mensen willen graag echte UGGs, maar wij Hollanders en ja, ook Belgen, willen er niet teveel voor betalen. Helaas zijn er heel veel dubieuze websites die net doen alsof ze echte UGG Australia’s verkopen, maar als je ze thuis krijgt komen er stinkende neppers uit een brakke kartonnen doos. En dat is niet leuk.

De oplossing
UGG Australia heeft daar iets op gevonden. En het lijkt alsof ze eindelijk naar mij hebben geluisterd. Ruim een jaar geleden heb ik ze gemaild of het niet een idee was een soort white list te publiceren op hun officiele website http://www.uggaustralia.com met daarop webshops die echte UGG Australia’s verkopen, wereldwijd. Sinds enige tijd is het zover; UGG Australia gaat steeds feller de strijd aan tegen webshops die gebruikmaken van hun beeldmerk en net doen alsof ze orginele UGGs verkopen, maar dan voor een bijzonder lage prijs (gaat er al een tl-buis branden zou ik zeggen). Ze noemen het Counterfeit Education, vrij vertaald de strijd tegen fake uggs. Je leest er alles over op hun website.

Echt of toch nep/fake
Maar, hoe weet je nu of een website echte UGG Australia’s aanbiedt. Heel simpel, ga naar http://www.uggaustralia.com/nl/counterfeit.aspx en vul het website adres van de webshop in die je hebt gevonden in (rechts boven op de pagina, ‘counterfeit website look up’). Als je de melding ‘we have no record of this retailer, this maybe a counterfeit website’ krijgt, zou ik er in ieder geval nooit kopen. Je zit goed als je deze melding krijgt: ‘THIS IS AN AUTORIZED ONLINE UGG AUSTRALIA RETAILER’. Doe er je voordeel mee!

Betrouwbare webshops
Op onze website vind je een aantal webshops die de enige echte UGG AUSTRALIA Collectie verkoopt.

Lees ook:
  1. veel mensen slachtoffer van aanbieder nep uggs
  2. uggs.nl is klaar met deze ‘uberstylist’
  3. zo herken je echte uggs
  4. uggs.nl weert nep uggs sites !update!
  5. echte uggs voor de helft van de prijs!

45 Responses to “verkoopt deze site echte ugg australia?”

  1. Sass says:

    Verkopen ze echte uggs ? grtjs

  2. Birgit says:

    Heeft iemand ervaring met deze site? http://www.hotugg.nl, zijn deze echt of niet?

  3. diantha says:

    is deze site echt ? zo goedkoop denk het niet dus en de site http://www.merkschoenen-outlet.nl doet het niet bij mij

  4. Chantal says:

    iemand ervaring met deze site

    http://shopboots.nl/

    Meestal als ze goedkoop zijn kun je wel nagaan dat ze nep zijn
    maar wil t toch ff helemaal zeker weten:P

  5. chava says:

    weet iemand misschien of de site http://www.uggsonlinekopengoedkoop.com/
    echte uggs verkoopt? of heeft iemand al bij deze site besteld?

  6. Siets says:

    Zijn dit echte Uggs?

    http://www.uggmill.com

    Gr, S

  7. Charlotte says:

    Hallo, een vriendin van mij heeft Uggs gekocht en die waren super goedkoop. Ik wil zelf ook graag uggs, maar ik weet niet of ik deze site kan vertrouwen. Heeft er iemand toevallig ervaring met deze site: http://www.goedkope-4uggs-kopen.net/

    groetjes Charlotte

  8. nina says:

    is deze website te betrouwen http://www.origineleugg.nl

  9. indy says:

    en uggs australia.com.au ?
    ik weet het ook niet meer

  10. indy says:

    is het echt of ook nep?

  11. indy says:

    is uggs australia en holland uggs echt?

  12. Saartje says:

    shopboots.nl

    Verkopen ze hier echte??

  13. Leon says:

    Dit lijkt mij ook een nepsite.
    site is van iemand uit shanghai en heeft ruim 30 website’s

  14. UGGSfan says:

    Ik wou weten of deze site echte verkoopt want op http://www.uggaustralia.com/nl/counterfeit.aspx stond er : Whe have no record of this retailer, this may be a counterfeit site. En ik wil het ECHT zeker weten. Op de foto zien ze er ook heel erg ECHT uit! ALVAST BEDANKT!!!:)

  15. CINDYAVONDTS says:

    HOI WETEN JULLIE OF DEZE SITE ECHT IS BLIJKBAAR LIGGEN http://www.ausuggbootsshops.comMIJN UGGS BIJ DE DOUANE IN BRUSSEL

  16. brittje says:

    http://www.uggsoutletrotterdam.net/ weet iemand of dit een fake site is?

  17. Schoon_heid says:

    http://www.kenggi.com/default.aspx?c=eur is deze een fake site?

  18. Marco van den Brink says:

    de website http://outlet-boots.com verkoopt neppers al vele mensen opgelicht

  19. Sorayax says:

    http://www.uggboots-euro.com/

    Zou deze echt zijn ? Mijn mama heeft deze site van iemand anders die er ook al veel op bestelde en die zeiden dat ze echt zijn maar als ik naar de plaatjes kijk vind ik ze niet op de echt lijken ( de tip is niet zoals op de site van uggaustralia.com)

  20. Tinkerbell451 says:

    uggsbootsfans, uggsinstock, mwtrade123, uggsbootsshop, hellougmart ( hebben okk een nederlands australia uggs site), zijn allemaal nep uggs sites. Ik zou geen uggs kopen van een nl site als de naam uggs staat in hun titel naam. Ik heb zo veel nep uggs gekocht, ik ben zelfs een beetje dom want ik geloof ze ierdere keer. Ik heb nu veel ervaring, ook zijn de douane aan het controleren, heb zelf gehoord van TNT toen ik belde over mijn zending van uggsinstock, ze had geen informatie voor mijn maar had de vrouw zelf gevraagd of er Uggs in het packet zat, ze had me verteld dat duizenden paren uggs komen dagelijk in NL, en dat de douane maken alle packets nu open, als ze neppards zijn word ze vernietigd. Veel van de neppards zijn slechte qualiteit, mat een kunstbont voering, ritsen gaan snel kapot enz. Pas ook op als je op maarkplaats zoek, daar verkopen veel van de slactoffers hun uggs. Met het origineel doos, verpakking, certificaat zegt niks, dat krijg je ook met de neppards. Als je op maarkplaats koopt vraag of ze het kassa bon of de koop bewijs hebben. Je mag mij altijd mailen als je heb een vraagje. Trap ook niet in met de sites die op Facebook een advertentie plaats.

  21. Laura says:

    Ik heb net de site http://www.ugglaarzennederland.nl gevonden, leuk voordelig shoppen….
    Zijn dit wel de echte uggs, iemand ervaring??

  22. WOOOW wacht eventjes, hij zegt dat hij herkent is als VALS dus NIET goed.
    Sorry, te snel gekeken

  23. Maartje Dehoog says:

    Hi

    Ik heb wel ervaring met merkschoenen-outlet.nl ik heb er 2 paar besteld en ben er mee naar de winkel gegaan daar zijden ze dat het de zelfde waren die hun verkopen dus ik denk dat het wel goed zit. Ben iniedergeval super blij met mn uggs.

  24. Ashley says:

    http://www.uggs.bz/index.html
    is deze echt of nep?

  25. terra says:

    is de site uggbootsmadeinaustralia betrouwbaar?

  26. Eve says:

    http://www.belgieuggs.com/ugg-...

    Deze site kwam als eerste tevoorschijn in google, wanneer ik ‘uggs belgie’ intikten. Het valt me op dat de uggs er goedkoop zijn.

    Kent er iemand deze website? Wat denken jullie er van?

    Groeten, EVE

  27. patBrandveiligheid says:

    Ik heb een hele vage webshop gevonden: http://www.uggeurope.org

    Je ziet allemaal foto’s van de orginele ugg’s en werkelijk alles is op voorraad (is al vreemd natuurlijk).
    Als je klikt op de voorwaarden of contact dan is er echter niks te zien…..
    De ugg’s zijn afgeprijsd voor 116 euro ipv 189…..dit zegt allemaal toch genoeg lijkt mij.

  28. Gabeyporton says:

    ik ging kijken en hij zegt bij alle site die ik intik we have no record of this retailer, this maybe a counterfeit website

    dus wat moet ik hier mee?
    probeerde het selfs met de uggs europe site en zelfs daar zegt ie het.

    best vervelend weet nu niet waar ik moet bestellen

    zucht

  29. LR says:

    Kent iemand de site http://www.merkschoenen-outlet.nl ?
    Ik heb een mail gestuurd en gevraagd of ze de echte uggs verkopen en ze zeiden dat ugg is een type schoen en dat je daarin weer verschillende merken hebt, en dat zij de ugg australia verkopen die als orgineel worden gezien blabla..
    Ze zeggen dus dat ze wel de echte ugg australia verkopen? Maar ze staan niet op de uggaustralia.com site..

    • Sam says:

      ze verkopen nightfalls chocolate en Sand, volgens mij is de nightfall alleen in de kleur chestnut uitgebracht door ugg australia.
      Bovendien is de nightfall op geen enkele erkende site nog te koop.
      dus ik heb het vermoeden dat deze uggs niet echt zijn.
      groetjes

  30. LR says:

    Kent iemand de site http://www.merkschoenen-outlet.nl ?
    Ik heb een mail gestuurd en gevraagd of ze de echte uggs verkopen en ze zeiden dat ugg is een type schoen en dat je daarin weer verschillende merken hebt, en dat zij de ugg australia verkopen die als orgineel worden gezien blabla..
    Ze zeggen dus dat ze wel de echte ugg australia verkopen? Maar ze staan niet op de uggaustralia.com site..

  31. LR says:

    Kent iemand de site http://www.merkschoenen-outlet.nl ?
    Ik heb een mail gestuurd en gevraagd of ze de echte uggs verkopen en ze zeiden dat ugg is een type schoen en dat je daarin weer verschillende merken hebt, en dat zij de ugg australia verkopen die als orgineel worden gezien blabla..
    Ze zeggen dus dat ze wel de echte ugg australia verkopen? Maar ze staan niet op de uggaustralia.com site..

  32. T. says:

    Het is dan best wel raar dat als ik deze site invoeg hier ook geen records van zijn….
    (We have no record of this retailer this may be a counterfeit site)

  33. Merle says:

    Hallo,
    ik heb een site gevonden, maar ik weet niet zeker of hij echt is.
    Heeft iemand koopervaringen met de volgende site?
    Alvast bedankt.

    http://www.uggsonsale-nl.com

  34. Esther says:

    Is de sitehttp http://www.perfect-outlet.com betrouwbaar?

  35. Bdeniet says:

    Heeft iemand ervaring met de webshop http://www.australianoriginals.com?
    Zij komen voor als authorized retailer…..
    Graag hoor ik ervaring van mensen met het bestellen op deze site.
    Groeten,
    Brigitte

Leave a Reply